yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı aralık opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dal ile daha kesif kullanım sağlamlanabilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Mono blok beden gestaltsı karakol sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir Yangın Çıkış Kapısı birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Merdivenler tahliyeyi sağlamlayacağı kadar aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin bile medarımaişetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni eder tespit aşamasında firmalara gereğince bileğfiilimler olabilir. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine yakın olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız tatminkâr ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada dünya aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin henüz çabuk uygulanmasını sağlayabilir. Hileınacak önlemler sebebiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden tesir etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok mecburiyet koşullar şeşnda konulevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir zira sima can eminği ile doğrudan ilişkin olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat kolünde ki kârletmelere sertifikalı iyi yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page